Integratie met oplossingen van Transenter

Voeg een KNOP VOOR VEILIGE VERTALINGEN toe aan de softwareomgeving van uw klant en bied meertalige ondersteuning aan.

Lees over de integratie van de oplossingen van Transenter met ecmXperts.
ecmXperts is gespecialiseerd in de implementatie van Enterprise Content Management-oplossingen.

CASESTUDY ecmXperts & Transenter – DOWNLOAD

copy-header1

 

Wat maakt de softwareoplossingen van Transenter zo bijzonder:

  • Ze zijn bedoeld voor zowel softwarebedrijven die hun klanten binnen een bestaande applicatie machinevertalingen of menselijke vertalingen willen aanbieden, als voor bedrijven die hun eigen softwareoplossingen intern ontwikkelen.
  • De oplossingen van Transenter kunnen simpel geïntegreerd worden in de zakelijke workflow en het contentmanagement van uzelf of van uw klant.
  • De unieke combinatie van diensten, die toegankelijk is via een webinterface of API, levert vereenvoudigde en betrouwbare vertalingen aan alle klanten.
  • Zeer goed beveiligde vertalingen die gemakkelijk integreerbaar zijn in uw eigen programma’s, software van derden, desktopsoftware, cloud- of mobiele oplossingen, websites, onlinecommunicatie (chat, e-mail), CMS-, CRM-, ECM-systemen en dergelijke.
  • Een foutloos proces voor het beheren van meertalige inhoud.
  • Als uw ICT-oplossing een API of SDK heeft, kunnen de specialisten van Transenter onze software daarin integreren.

Oplossingen die klaar zijn om in uw omgeving geïntegreerd te worden – ondersteun de meertalige content van uw klanten:

  • Zelfstandige en veilige vertaalmodule waardoor het gebruik van gratis vertaalmachines met een hoge mate van gegevensbeveiliging mogelijk is. Een interne, meertalige maskeeroptie die vertrouwelijke gegevens depersonaliseert en anonimiseert en die gegevens in de vertaling weer laat zien. De software voorkomt dat content terechtkomt bij derde partijen of toeleveranciers (bv. vertaalbureaus, advocatenkantoren) die wellicht slecht beschermd zijn tegen cyberaanvallen en hacken en hij voorkomt dat de eigendom van de gegevens verloren gaat (via Google Translate, Bing, enz.).
  • Integratie met het onlineplatform voor vertaalmanagement van Transenter. Het vertaalplatform is een veilige en moderne oplossing die alle vertalingen binnen de software integreert (machinevertalingen, machinevertalingen + post-editing, hoogwaardige menselijke vertalingen). De oplossing levert een complete en toegankelijke REST API, die eenvoudig in andere systemen geïntegreerd kan worden.

 

 

Klanten

Lid van

We're Here To Help!

Office

Storkstraat 20
3833 LB Leusden
The Netherlands

Call Us