Prijzen & certificaten

LT-Innovate Award

Transenter heeft de LT-Innovate Award 2014 gewonnen voor LingoSec op de Language Technology Innovation Summit (LT-Innovate 2014) in Brussel.

LT-Innovate is het Forum van de Europese Sector voor Taaltechnologie. Het verzamelt de topmanagers van bedrijven die intelligente inhoud, multimodale interactie en vertaaltechnologieën ontwikkelen.

Samen met 23 andere bedrijven werd Transenter genomineerd voor de LT-Innovate Showcases & Awards. Transenter heeft er zijn nieuwe software LingoSec voorgesteld. Het is een tool die gevoelige data beschermt en het risico op datalekkage en economische spionage minimaliseert tijdens het proces van machine- en menselijke vertaling. (www.lingosec.com)

Lingosec eindigde als tweede en was een van de zes bedrijven die de LT-Innovate Award 2014 ontving. Voor meer informatie over de winnaars: LT-Innovate AWARD WINNERS.

EN 15038 certificering

Transenter beschikt over een EN 15038 certificering, wat één manier is om u ervan te verzekeren dat we kwalitatieve vertalingen bieden.

EN 15038 omvat hoge normen specifiek voor de taalindustrie die een vastgelegde procedure en een gestandaardiseerde aanpak garanderen.

Voor meer informatie over de EN 15038 standaard bekijk:

PARTNER

Lid van:

We're Here To Help!

Office

Storkstraat 20
3833 LB Leusden
The Netherlands

Call Us