Bedrijf

Transenter is in 2002 opgericht in Nederland als een traditioneel vertaalbureau en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve leider op de vertaal- en taaltechnologiemarkt.

Dankzij onze meertalige en analytische aanpak zal uw bedrijf kostenefficiënt opereren op nieuwe markten, zijn klanttevredenheid verhogen en culturele en taalkundige barrières overbruggen.

Op het gebied van vertaling en lokalisatie leveren wij opmerkelijke prestaties en diensten. Ons team bestaat uit meertalige projectmanagers met ervaring in complexe lokalisatieprojecten. We werken nauw samen met onze vertalers die voldoen aan de hoogste vertaalvereisten en die alle culturele nuances herkennen. We hebben een enorm divers klantenportfolio, aangezien we ons specialiseren in vele verschillende sectoren en onderwerpen en aangezien we vertalingen aanbieden van en naar elke taal.

Onze taaltechnologische afdeling bestaat uit hooggeschoolde computerlinguïsten, die hun expertise in praktijk brengen door onze Klanten te ondersteunen met moderne oplossingen om grote hoeveelheden belangrijke informatie te beheren en volledig te benutten.

Transenter is het officiële handelsmerk van EstEnter Translations BV, dat diensten aanbiedt in Oost-Europese talen voor de meerderheid van zijn Klanten.

Bekijk onze video!

Klanten

Lid van

We're Here To Help!

Office

Storkstraat 20
3833 LB Leusden
The Netherlands

Call Us